Izbornik
Glazbena škola Brotnjo dobila domaćinstvo 25. Otvorenog Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe

Glazbena škola Brotnjo dobila domaćinstvo 25. Otvorenog Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe

Na sjednici Upravnog odbora Udruženja glazbenih i baletnih pedagoga FBiH održanoj 5. prosinca 2022. godine u Sarajevu, donesena je odluka da Osnovna glazbena škola Brotnjo bude domaćin 25. Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe u kategorijama: puhači, gitare, harmonike i zborovi. Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe u našoj općini održat će se od 24. do 27. travnja 2023. godine.

U uži izbor ušli su Bugojno i Čitluk. Prije samog izbora, članovi Upravnog odbora posjetili su Bugojno i Čitluk i vidjeli uvjete i mogućnosti održavanja natjecanja. Uvjeti su bili: prostorije za održavanje natjecanja, smještajni kapacitet, prohodnost interneta, pomoćne prostorije…

Brojne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, učenika OGŠ Brotnjo također su utjecale na odluku o domaćinstvu, baš kao i 2017. godine kada je broćanska glazbena škola također bila domaćin ovog natjecanja.

Tijekom obilaska Osnovne glazbene škole Brotnjo članove Upravnog odbora primio je i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, a nakon dodjele domaćinstva, OGŠ Brotnjo se zahvaljuje svima na ukazanom povjerenju.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in